Co se vám vybaví když se řekne Molo? Moře, jachty, Monako…
Mně rizoto a Holešovice… zní to divně?
Možná ano a možná ne. Pokaždé když se v této designové restauraci objevím, chci zkusit něco nového. Má posedlost „moláckým pikantním thajským rizotem s kuřecím masem, restovanou zeleninou, sweet chillu omáčkou a smaženým pórkem“ je však silnější než moje touha okusit něco jiného.
Ovšem našla jsem kompromis. Ochotná obsluha totiž jídlo bez problémů rozdělí na dvě porce a v žaludku tak zbude ještě místo pro nějaký ten předkrm. Tentokrát jsem ochutnala tataráček z lososa, s rukolou a cherry rajčátky, který byl pikantně ochucen. Přinesený olivový olej a balsamiko tak nebylo potřeba použít. Bruschetta di pomori- světlý italský chleba opečený se směsí sekaných rajčat, česneku a olivového oleje byl příjemně osvěžující.
Jednoduché. Jednoduše dobré. Ostatně jako celé Molo 22 🙂
Molo 22, U Průhonu 22, Praha 7, Holešovice, www.molo22.cz