Totálně přejedená odpovídám zvídavému číšníkovi: „Mám pocit, že jsem tu krávu snědla celou.“ S úsměvem mi bylo odvěceno: „To není kráva, ale mladý býček.“ Inu ať už to byla mamka kráva nebo synek býček, porce to byla pořádná.
250g nízkého roštěnce doplněno mléčnou bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Ano, dala jsem se na zdravou stravu. Respektive ke každému masu, alespoň trochu salátu. Jídlo ryze pro snobku. Masíčko delikátní. Rozplývalo se mi na jazyku v harmonii s jemňoučkou kaší. Při jídle jsem sledovala velké kusy hovězího, které řezník obráběl a k přípravě dalších steaků chystal.
Při konzumaci býčího kluka jsem úplně zapomněla na level 1, což byla polévka. Místní dvojitý vývar, jak jinak než z hovězího, doladěn mrkví, kousky masa a domácími nudlemi rovněž echt ideální.
Profi číšník představil na závěr dezertové menu. Vypadalo hezky, ale můj žaludek již neměl dispozice pro umístění dalších lahodných částiček. Ale jak bylo řečeno. Alespoň je důvod přijít zase…
Čestr, Legerova 75/57, Praha 1, http://ambi.cz/ambi_cestr_kontakt.php