Penne a la kuře – Starsano

Možná je to jen pocit nebo vliv profese, ale ve Starsanu vždy potkám rozličné typy lidí z IT branže přes programátory, obchodníky, geeky… Každá návštěva je riziková. Parkování na prasáka v okolí je adrenalinovou záležitostí. V lepším případě to skončí papírkem za stěračem, v tom horším cestou na odtahové parkoviště.

Starsano má velmi pozitivní interiér. Po vstupu na vás dýchne příjemná zelená a urovnané stoly připravené pro zákazníka. Přes pár chybiček sem chodím docela často. Jídlo tu totiž zcela reálně vaří. Neohřívají. Proto trvá vyřízení objednávky o něco déle. Při své poslední návštěvě vybírám Penne na paprice.

Img_2088

Ve Starsanu jsou specialisti na těstoviny. Cokoliv s těstovinou jsem tu kdy měla, bylo extrémně dobré. Úprava kuřete na paprice po italsku s libovými penne, kousky kuřátka, pestem, smetanou a paprikou mě příjemně překvapila. Talíř zůstal prázdný. Kvalitě a čerstvosti surovin ve Starsanu věřím. Každé jídlo doposud bylo chuťově na jedničku.

Domácí kuchaříci si mohou zakoupit  těstoviny a uvařit si je v teple domova. Pro zdravožrouty mají mixit. K namíchání mussli a suché plody.

Img_2090

Shrnuto a podtrženo vařit tady umí, a to výborně. Jídla jsou nápaditá, chuťově lepší než výborná. Jen by to chtělo doladit trochu servis.

Starsano, Anglická 510/13, Praha 2, www.starsano.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je snobka_cz. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář